Admiraal De Ruijterweg 62 H Amsterdam

asking price € 695.000 k.k.

Description

UNIEKE KANS! ROYAAL EN GOED INGEDEELD DUBBEL BENEDENHUIS VAN CA. 148 M2 VERDEELD OVER DE BEGANE GROND EN SOUTERRAIN MET TOEGANG TOT EIGEN TUIN EN GROTE BINNENTUIN. HET SOUTERRAIN KAN NAAR EIGEN SMAAK WORDEN AFGEMAAKT NA HET GEPLANDE FUNDERINGSHERSTEL. DIT BIEDT LEGIO KANSEN MET BIJVOORBEELD MEERDERE SLAAPKAMERS, BADKAMERS OF ZELFS EEN EIGEN RUIMTE VOOR EEN AU-PAIR. DE BIJGESLOTEN FOTO’S EN PLATTEGROND ZIJN EEN IMPRESSIE GEBASEERD OP EEN VAN DE VELE MOGELIJKHEDEN!

Het funderingsherstel staat gepland na de verkoop van het appartement. Koper zal via de VvE naar rato (14/42ste) moeten bijdragen. De geaccordeerde offerte stelt het bedrag voor dit appartement daarbij op ca. €120.000,-.

Gelegen op eigen grond in een mooi pand op een leuk stukje van de Admiraal de Ruijterweg in de Baarsjes in stadsdeel West, dichtbij de Clerqstraat. De achtertuin grenst aan een grote, groene binnentuin met speelgelegenheid. Een zeer gezellige buurt die zich kenmerkt door leuke horeca, zoals Cafe Thuys, Kauffman en Bar Spek. Dichtbij de Hallen met een bioscoop, bibliotheek en foodmarkt, op 5 minuten fietsen van de Jordaan en op loopafstand van allerlei winkeltjes en diverse supermarkten (AH, Aldi en Stach om de hoek).
De voorzijde biedt de levendigheid van de stad, terwijl het aan de achterzijde heerlijk rustig en groen is.

Het Rembrandtpark en Erasmuspark, diverse sportscholen in de buurt. Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer voor de deur.

BEGANE GROND:

ENTREE
Eigen entree met tochtportaal, royale hal met mooie authentieke wandtegels en separaat toilet. Trap naar het souterrain en toegang naar de living, keuken en naar slaap/studeerkamer aan de achterzijde.

WOONKAMER
Ruime sfeervolle en lichte woonkamer met visgraatparket, mooie raampartijen met glas in lood en aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon en de tuin. Aan de voorzijde het zitgedeelte, aan de achterzijde het eetgedeelte grenzend aan de royale half open keuken.

HALF OPEN KEUKEN
Ruime keuken aan de achterzijde gelegen, met toegang naar het balkon en de tuin. De blauwe keuken met houtenblad is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, ijskast, diepvries, afwasmachine en een afzuigkap.

WERKKAMER
Lichte en fijne werkkamer gelegen aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. Tevens te gebruiken als vijfde slaapkamer.

TUIN
Ruime tuin met een diepte van ca. 11 meter gelegen op het noorden en heeft namiddag zon. De tuin beschikt over een achterom met toegang tot een grote, groene binnentuin met speeltoestellen. De groene binnentuin wordt door de gemeente goed onderhouden en is ’s avonds afgesloten. Er is een ruimte patio voor gezellige etentjes.

SOUTERRAIN
De foto’s van het souterrain betreffen een impressie gebaseerd op de optionele plattegrond. Dit kan geheel naar eigen wens en smaak aangepast worden.

BIJZONDERHEDEN:
• Dubbel benedenhuis op bruisende locatie
• Het funderingsherstel is gepland na de verkoop van dit appartement, na het vertrek van de verkoper eind januari 2022. Het voorbereidingstraject daarvoor is reeds gestart. Voor rekening van de VvE zal het souterrain worden opengebroken, de fundering vernieuwd en het souterrain in casco staat worden hersteld. Koper zal via de VvE daaraan naar rato (14/42ste) moeten bijdragen. De geaccordeerde offerte stelt het bedrag voor dit appartement daarbij op ca. €120.000,-. Koper zal hierna het souterrain opnieuw moeten aankleden en geheel naar eigen wens en smaak indelen.
• 5 slaapkamers
• Eigen grond
• Fijne tuin met toegang naar grote, groene binnentuin met speelgelegenheid.
• Oven en afwasmachine functioneren niet.

Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Read the full description

Features

asking price
€ 695.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, apartment on two lower floors
Type of construction
Existing property
Construction year
1910
Location
In the center, in residential area

Surfaces and volume

Living
148 m²
Other indoor space
5 m²
Building-related outside
4 m²
Capacity
579 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bathrooms
2 bathrooms
Bathroom amenities
Double sinks, walk-in shower, bathtub, toilet, washbasin furniture
Number of floors
2

Energy

Isolation
Partially double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam L 2960
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD08-L-2960

Outdoor space

Garden
Backyard
Backyard
48 m²
Location garden
Located on the north accessible through the back

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features

Other media