Agatha Dekenstraat 27 IV Amsterdam

asking price € 350.000 k.k.

Description

ROYAAL EN FIJN APPARTEMENT VAN CA. 51 M2 GELEGEN OP DE BOVENSTE VERDIEPING IN EEN LEUKE STRAAT IN GELIEFD OUD WEST. HET LEUKE APPARTEMENT BIEDT VELE MOGELIJKHEDEN. ENTREE, LIVING MET OPEN KEUKEN, OPTIE TOT 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN WASRUIMTE. HET VELE LICHT, GEEN BOVENBUREN EN DE LIGGING OP EIGEN GROND MAKEN HET TOT EEN EXTRA MOOIE KANS.

Op A-locatie gelegen in Oud West om de hoek van de De Clerqstraat en bij De Hallen met de foodmarket en bioscoop. Diverse (super)markten zoals Marqt, AH, Dirk en de Ten Katemarkt dichtbij. Een zeer gezellige buurt die zich kenmerkt door leuke horeca, zoals The Breakfast club, Van ’t Spit, Panache, Pazzi en Karavaan! Op loopafstand van de Jordaan, de gezellige grachten en vele parken in de buurt, zoals het Vondelpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer.

ENTREE
Verzorgde gemeenschappelijk entree. Eigen entree op de derde verdieping, trap naar de vierde verdieping.

LIVING
Leuke, brede living met veel lichtinval door de daklichten en raampartijen met uitzicht op de rustige binnentuin en straat. Wit houten vloerdelen, strak gestuukte wanden en heel goede plafondhoogte. De mooie houten balken en het kacheltje zorgen voor een fijne sfeer.

OPEN KEUKEN
De lichte open keuken is aan de achterzijde gelegen met wit houten blad en licht blauwe kastjes. Voorzien van 4 pits gasfornuis, afwasmachine en ijskast. Mooie grote raampartijen met uitzicht op de groene binnentuin.

SLAAPGEDEELTE
Het ruime slaapgedeelte gelegen aan de voorzijde met uitzicht op de straat. Mogelijkheid tot het creëren van twee goede slaapkamers.

BADKAMER
De badkamer gelegen in het midden is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel, wasmachine- en droger aansluiting, gestuukte muren en licht grijze vloer.

BIJZONDERHEDEN:
• Licht bovenhuis in Oud West met veel potentie
• Geen bovenburen
• Gelegen op super locatie
• Optie tot 2 slaapkamers

Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Read the full description

Features

asking price
€ 350.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property

Surfaces and volume

Living
51 m²
Capacity
159 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Walk-in shower, toilet, washing machine connection, washbasin
Number of floors
1

Energy

Energy label
G
Heating
Gas heaters
Hot water
Geyser property

Cadastral data

Plotname
Amsterdam Q 8370
Plot
ASD13-Q-8370

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features