Brederodestraat 96 II Amsterdam

asking price € 425.000 k.k.

Description

**FOR ENGLISH SEE BELOW**

LICHT EN SFEERVOL 3 KAMER APPARTEMENT IN OUD WEST VAN CA. 57 M2 GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING MET TWEE BALKONS. OP DE VIERDE VERDIEPING EEN EXTRA SLAAP-/WERKKAMER EN EXTRA TOILET EN BERGRUIMTE VAN RUIM 14 M2. DUS IN TOTAAL CA. 71 M2.

Ruime living met frans balkon, woonkeuken, balkon aan de achterzijde, fijne slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een berging met toilet op de zolderetage welke nu gebruikt wordt als slaapkamer. Het vele licht, de paneeldeuren en de stijlvolle details maken dit een top appartement!

Gelegen op super plek in het populaire Oud West in de buurt van het Vondelpark. Prachtig uitzicht op het monumentale Lutherhof. Dichtbij diverse supermarkten maar ook leuke koffietentjes en restaurants om de hoek in de Jan Pieter Heijestraat zoals Café Cómodo, The Golden Brown Bar of Fondue en Fondue en de Pizza Bakkers op de Overtoom.

Goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 en Station Lelylaan dichtbij. Op loopafstand ligt een tramhalte met onder andere tramlijnen 1 op de Overtoom en tramlijn 3 op de Eerste Constantijn Huygensstraat.

ENTREE
Verzorgd gemeenschappelijk entree met mooie trap. Eigen entree op de tweede etage. Hal met toegang tot badkamer, toilet en de woonkamer en-suite.

WOONKAMER EN SUITE
Royale woonkamer en-suite met aan de voorzijde de zitkamer met leuk frans balkon op het zuiden. Ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Mooie authentieke en-suite naar de woonkeuken.

WOONKEUKEN
De gezellige woonkeuken ligt aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. De open keuken is modern uitgevoerd met een donker blad en witten kasten. Beschikt over een gaskook plaat, afwasmachine, oven en een afzuigkap. Vanuit hier ook toegang tot het balkon. Door de gehele woonkamer en woonkeuken ligt een nette houten vloer.

BALKON
Het gezellige balkon ligt op het noordwesten met fraaie wit houten balustrade wat veel sfeer geeft.

SLAAPKAMER
Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met handige inbouwkasten met smaakvolle paneeldeuren.

BADKAMER
Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafeltje. Separaat toilet.

SLAAPKAMER/STUDEERKAMER
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikbaar. Zeer verzorgde werk-/logeerkamer van ca. 14 m2. De originele dakbalken zijn gereinigd en in zicht. Deze kamer is uitstekend te gebruiken als slaap- of werkkamer, bovendien bevindt zich in de hal op de vierde etage een eigen tweede toilet met fonteintje.
De bestemming is formeel berging.

BIJZONDERHEDEN

• Super locatie in Oud West
• Volledig dubbel glas
• 2 balkons
• Nette verbouwde berging op de zolder etage
• Super locatie, om de hoek van het Vondelpark

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

LIGHT AND TASTY 3-ROOM APARTMENT IN OUD WEST OF CA. 57 M2 LOCATED AT THE SECOND FLOOR WITH TWO BALCONIES. AT THE FOURTH FLOOR AN EXTRA BEDROOM / WORK ROOM AND EXTRA TOILET AND STORAGE SPACE OF OVER 14 M2. SO IN TOTAL APPROX. 71 M2.

Spacious living room with French balcony, kitchen, balcony at the rear, nice bedroom, bathroom, separate toilet and a storage room with toilet in the attic which is now used as a bedroom. The lots of light, the panel doors and the stylish details make this a top apartment!

Located in a super location in the popular Old West near the Vondelpark. Beautiful view at the monumental Lutherhof. Close to various supermarkets but also nice coffee shops and restaurants around the corner in the Jan Pieter Heijestraat such as Café Cómodo, The Golden Brown Bar of Fondue and Fondue and the Pizza Bakkers on the Overtoom.

Read the full description

Features

asking price
€ 425.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Location
On a quiet road

Surfaces and volume

Living
57 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
14 m²
Capacity
154 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, washbasin
Number of floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Double glass
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam T 6544
Ownership situation
Eigendom belast met erfpacht
Plot
ASD16-T-6544

Shed/storage room
Inpandig

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features