Brigantijnkade 70 PP Amsterdam

asking price € 595.000 Free by name

Description

VRIJ GELEGEN SFEERVOLLE EN MODERNE WATERVILLA, MET EIGEN PARKEERPLAATS IN EEN MARITIEME OMGEVING. Onder architectuur gebouwd op het eerste eiland van IJburg; Steigereiland Noord. Zonnig dakterras en tweede drijvend terras voor het aanleggen van een boot, beide op het zuidwesten gelegen. Een en al licht, strakke lijnen, kwaliteit, lucht, water en privacy.

De watervilla bestaat uit 3 woonlagen; hal met toilet en living met stoere keuken op de begane grond, op de eerste verdieping een logeer/entertainmentkamer en studeerruimte, de benedenverdieping heeft 3 slaapkamers, wasmachineruimte en de badkamer. De twee terrassen maken het helemaal compleet.

Amsterdam IJburg is een wijk in Amsterdam Oost met trendy cafés, restaurants, winkelcentrum, filmhuis en theater. IJburg is een waterrijke omgeving en uitermate geschikt voor de watersportliefhebber. Het groene Diemerpark nabij. Bereikbaarheid, via uitvalswegen en openbaar vervoer is uitstekend.

ENTREE & HAL
Lichte, ruime entree met glazen deur naar de hal. Mooi weggewerkte garderobe, strakke gietvloer en modern toilet.

WOONGEDEELTE & KEUKEN
Lichte, ruime, strakke living met moderne keuken met 5-pits gaskookplaat, afwasmachine, RVS afzuigkap, stoomoven, combi-oven, ijskast, diepvries, wijnklimaatkoelkast en Quooker. Het keukeneiland biedt veel bergruimte. Ramen reiken van plafond tot grond en bieden vrij uitzicht over het water. De gietvloer heeft vloerverwarming.

DRIJVEND TERRAS & AANLEGSTEIGER
Drijvend terras van ca. 19 m2 op het waterniveau. Ideaal voor het genieten van de ochtend- en middag zon. Te bereiken via trap vanuit woongedeelte. Onder het gehele terras zit een bergruimte. Aan de zuidkant is een aanlegsteiger over de breedte van het huis, waar een boot aangelegd mag worden van max 12 meter.

BENEDENVERDIEPING: 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER &WASRUIMTE
Via eikenhouten trap naar beneden vanaf het woongedeelte te bereiken. Hal met toegang tot de 3 slaapkamers, wasmachineruimte en luxe badkamer.
Twee leuke kinderkamers en masterbedroom met goede inbouwkasten en eikenhouten vloerdelen. Ramen bieden direct uitzicht op het water.

BADKAMER
Stijlvol ontworpen luxe badkamer met ruime inloopdouche, bubbel ligbad, toilet en dubbele wastafel. Witte gietvloer met vloerverwarming en antraciet tegelwerk.

TOPFLOOR: LOGEERKAMER, STUDEERRUIMTE & DAKTERRAS
De vide met mooie lichtinval geeft een waanzinnig ruimtelijk en vrij gevoel en is via een prachtige eikenhouten trap bereikbaar. Deze verdieping heeft speelse studeerruimte en aparte logeer/entertainmentkamer af te sluiten met een schuifdeur en een groot zonnig dakterras met gaaf uitzicht van ca. 30 m2. Ook deze verdieping heeft een gietvloer met vloerverwarming. De harmonicadeuren om het terras kunnen helemaal open waardoor je een totaal open ruimte creëert. Op het terras is een buitenkraan, verlichting en elektra.

BIJZONDERHEDEN:

• EIGEN PARKEERPLEK
• Watervilla onder architectuur gebouwd
• 4 slaapkamers
• 2 terrassen op zuidwesten
• Zonwering woonkamer en bovenverdieping
• Privacy en vrij uitzicht
• Parkeerplaats (servicekosten € 17,48 pm), 6% overdrachtsbelasting
• De woning is roerend en niet belast met overdrachtsbelasting.

WONING EN ERFPACHT
Rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, van na te melden gebouw gelegen te 1086 VB Amsterdam, aan de Brigantijnkade 70, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, complexaanduiding AU 2625.
Het perceel is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is € 4636,84,

DISCLAIMER
Deze brochure is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Read the full description

Features

asking price
€ 595.000 Free by name
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Villa, detached house
Type of construction
Existing property
Construction year
2008
Location
On fairway, to water, open location, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
144 m²
Building-related outside
49 m²
External storage space
18 m²
Plot
132 m²
Capacity
486 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, double sinks, bathtub, toilet
Number of floors
3

Energy

Energy label
A
Isolation
Double glass
Heating
Boiler, underfloor heating partially
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam au 2625
Surface
132 m²
Ownership situation
Eigendom belast met erfpacht
Plot
ASD41-au-2625

Parking

Type of parking
Parking garage
View all features