Brouwersgracht 609 Amsterdam

asking price € 850.000 k.k.

Description

STOER EN SPECTACULAIR 3 DUBBEL BOVENHUIS VAN CA. 124 M2 OP DE TWEEDE, DERDE EN KAPVERDIEPING GELEGEN OP CHARMANTE PLEK AAN DE BROUWERSGRACHT! ENTREE, BIJZONDERE LIVING MET VIDE EN ENORME HOOGTE, OPEN KEUKEN, 1/2 SLAAPKAMERS, WALK-IN CLOSET EN VERZORGDE BADKAMER. ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWD, ORIGINELE BALKEN IN HET ZICHT, GEMEENSCHAPPELIJKE FIETSENBERGING EN EIGEN GROND.

Gelegen aan een heel rustig stukje Brouwersgracht in een mooi pakhuis vlakbij de Palmgracht. Werkelijk alles is op loopafstand, om de hoek van de Haarlemmerdijk met leuke winkeltjes en restaurantjes, de Noordermarkt en de Lindengracht markt op steenworpafstand maar ook heel dichtbij het Centraal Station en uitvalswegen. Midden in de prachtige binnenstad maar een oase van rust!

ENTREE
Verzorgd gemeenschappelijke entree. Eigen entree op de tweede verdieping, hal met separaat toilet.

TWEEDE VERDIEPING: LIVING & OPEN KEUKEN
Geweldige living met vide en een hoogte van 4,65 mooie houten vloerdelen, balken in het zicht en veel licht door goede raampartijen. Zitkamer aan de voorzijde met prachtig uitzicht op de gracht, aan de achterzijde de stoere open keuken in houten kleurstelling met RVS blad en groot kookeiland. De keuken is voorzien van oven, afwasmachine en losse ijskast met diepvries. Trap naar de derde verdieping.

DERDE VERDIEPING: ZITKAMER & WERKPLEK, MOGELIJKHEID TOT TWEEDE SLAAPKAMER
Via de vaste trap bereikbaar. Bijzondere en smaakvolle verdieping met zithoek, werkplek en leuk zicht op de gracht. Veel lichtinval en mooie door grote ramen. Er is op deze verdieping goede mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren.

VIERDE VERDIEPING: MASTERBEDROOM, BADKAMER, WALK-IN
Masterbedroom over de hele verdieping met nokhoogte en balken in het zicht. Hoog, licht en ruim! De walk in closet ligt in het midden. Verzorgde en moderne badkamer aan de achterzijde met douche, tweede toilet, wastafel en raam. Aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Vliering in de nok met veel bergruimte.

BERGING
De gemeenschappelijke berging is gelegen op de begane grond en er is ruimte voor 2 fietsen.

BIJZONDERHEDEN:

• Bijzonder bovenhuis met spectaculaire hoogte
• Eigen grond
• Rijksmonument
• Het betreft 2 appartementsrechten, publiekrechtelijk is het 1 huisnummerbeschikking
• Fietsenberging
• VvE bijdrage is per jaar € 705,- met eigen bijdrage bij grotere projecten
• Warm water en centrale verwarming d.m.v. eigen CV-ketel

ENGLISH SUMMARY
Spectacular topfloor appartement of approx. 124 m2 at the second, third and top floor, located at a charming spot at Brouwersgracht!
Entrance, unique living room with loft and enormous height, open kitchen, 1/2 bedrooms, walk-in closet and neat bathroom. Renovated by an architect, original beams in sight, communal bicycle storage and own ground!

Located at a quiet part of the Brouwersgracht in a beautiful warehouse near Palmgracht. Around the corner of Haarlemmerdijk with nice shops and restaurants, the Noordermarkt and Lindengrachtmarkt within a stone’s throw, but also very close to Central Station and highways. In the middle of the beautiful city center but an oasis of peace!

Read the full description

Features

asking price
€ 850.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Location
On a quiet road, on fairway, to water, in the center, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
124 m²
Capacity
457 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (1 bedroom)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Walk-in shower, toilet, washbasin
Number of floors
3

Energy

Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam l 7730
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD08-l-7730
Plotname
Amsterdam l 7730
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD08-l-7730

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features