Brouwersgracht 73 H Amsterdam

asking price € 1.675.000 k.k.

Description

UNIEK BENEDENHUIS VAN CA. 225 M2 OP EEN PRACHTIGE PLEK AAN DE BROUWERSGRACHT! GEWELDIG UITZICHT, CHARMANT EN RUIM, SFEERVOL EN BIJZONDER. EIGEN ENTREE, LIVING, 5/6 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, EEN SOUTERRAIN MET EIGEN TOEGANG EN EEN BINNENPLAATS MAKEN DIT TOT EEN UNIEK AMSTERDAMS GRACHTENHUIS MET VOORHUIS EN ACHTERHUIS.

Gelegen aan de Brouwersgracht tussen de Prinsen- en de Keizersgracht in de luwte van de drukke binnenstad, dichtbij de Herenstraat en de Haarlemmerdijk. Vele leuke winkeltjes en restaurantjes zoals Toscanini, Belhamel en café Thijssen. De Noordermarkt met de wekelijkse biologische markt om de hoek, maar ook diverse supermarkten dichtbij. Het Centraal Station is op loopafstand.

INDELING:
Entree op beletage, hal met garderobe, living, eetkamer, keuken en toegang naar de binnenplaats.
Souterrain met eigen entree, royale kamer, toilet, veel bergruimte en toegang naar de binnenplaats.
Eerste verdieping van ca. 45 m2 met ruime kamer en een badkamer.
Achterhuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het leven speelt zich met name af in de living en de eetkamer met keuken. Het slapen kan beneden in het souterrain of in het achterhuis. En dan is er nog de prachtige verdieping op de eerste etage.
Het geheel is ontzettend sfeervol, gezellig en Amsterdams. Ook ideaal om kantoor /au pair aan huis te hebben door de meerdere entrees.

BELETAGE:
Eigen entree met originele brede voordeur. Royale hal met garderobe en vaste trap naar de eerste verdieping, toegang naar de voorkamer en naar de achterkamer. Sfeervolle, brede living aan de voorzijde gelegen met hoge ramen en zicht op het water. Stoere houten vloer, open haard, grote ramen ook aan de achterzijde met zicht op de binnenplaats en het achterhuis. Korte trap naar de keuken tussen het voor- en achterhuis grenzend aan de binnenplaats.

BINNENPLAATS
De charmante binnenplaats is circa 14 m2 en is echt een goed terras. Vanuit de keuken en het souterrain te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
Mooie royale verdieping van ca.45 m2 , momenteel in gebruik als extra slaapkamer, maar het is ook een fantastische werk-/ TV kamer met mooi zicht op de Brouwersgracht. Aan de achterzijde een badkamer, een berging en grote ramen uitkijkend op het achterhuis.

SOUTERRAIN:
Bereikbaar via eigen entree maar ook via het voor- en achterhuis. Ideaal voor teener, gasten, kantoor, een au pair of air bnb. Aan de voorzijde een ruime kamer, een toilet, wastafel en veel bergruimte. Ruime afsluitbare hal naar het achterhuis met toegang naar de binnenplaats en kastenwand. In het achterhuis een leuke slaapkamer en een wasmachine ruimte.

ACHTERHUIS
Het achterhuis is op meerdere manieren te bereiken met vaste trap via de beletage en het souterrain. Drie leuke slaapkamers van elk ca. 15m2 met originele details en goede kastruimte. Op de bel etage en de eerste verdieping zijn 2 nette badkamers

OMGEVING
Geweldige locatie op loopafstand van werkelijk alles. Allerlei leuke winkels, restaurantjes, een supermarkt en cultuur om de hoek. Hartje Amsterdam met alle charme maar toch rust. Prachtig zicht op de gracht.

BIJZONDERHEDEN:
• Eigen grond
• Eigen entree, tweede entree via souterrain
• Prachtige plafondbalken en deuren in originele kleuren
• Goed onderhouden
• Buiten schilderwerk gedaan in 2014, nieuwe offerte schilderwerk in aanvraag
• Het betreft 2 appartementsrechten met 1 huisnummer beschikking

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

SUPER SPECIAL 3 DOUBLE GROUND FLOOR HOUSE OF APPROX. 225 M2 AT A BEAUTIFUL SPOT AT BROUWERSGRACHT! GREAT VIEWS, CHARMING AND SPACIOUS, ATTRACTIVE AND SPECIAL. PRIVATE ENTRANCE, LIVING, 5/6 BEDROOMS, 3 BATHROOMS, A BASEMENT WITH PRIVATE ACCESS AND A TERRACE, THIS ALL MAKES THIS A UNIQUE AMSTERDAM CANAL HOUSE WITH FRONT AND BACK HOUSE.

Read the full description

Features

asking price
€ 1.675.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, beneden plus bovenwoning
Type of construction
Existing property
Location
On a quiet road, on fairway, to water, in the center, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
225 m²
Capacity
791 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (5 bedrooms)
Number of bathrooms
3 bathrooms
Bathroom amenities
Shower, bathtub, toilet, washbasin
Number of floors
3

Energy

Energy label
E
Isolation
Partially double glass
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam M 6937
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD09-M-6937
Plotname
Amsterdam M 6937
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD09-M-6937

Outdoor space

Garden
Patio atrium
14 m²
Location garden
Located on the south

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features