Eerste Nassaustraat 34 2A Amsterdam

asking price € 345.000 k.k.

Description

SUPER LEUK, ZEER VERZORGD EN PRAKTISCH INGEDEELD APPARTEMENT VAN CA. 39 M2 GELEGEN AAN EEN RUSTIG GROEN AUTOVRIJ PLEINTJE IN DE POPULAIRE STAATSLIEDENBUURT.

Het appartement, op de tweede verdieping aan de achterzijde van een mooi pand, bestaat uit een entree, open keuken, lichte living, een slaapkamer en moderne badkamer. Erg licht, instapklaar appartement met grote raampartijen en hoge plafonds, op eigen grond!

ENTREE & LIVING
Gemeenschappelijk keurig trappenhuis, eigen entree op de tweede verdieping.

Lichte living met mooie witte houten vloerdelen, sfeervolle paneeldeuren en grote raampartijen met dubbel glas. Prachtig uitzicht over de rustige en groene binnentuinen met een heerlijke ochtendzon. Veel privacy door de ligging aan de achterzijde en het autovrije pleintje aan de voorzijde.

OPEN KEUKEN
De open keuken is recent geplaatst (2022), modern en strak afgewerkt. Matte grijsgroene kastjes met mooi grijs blad. Voorzien van een ijskast, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en wasmachine.

SLAAPKAMER & BADKAMER
De prettige slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde en is van ruim formaat. De slaapkamer is net afgewerkt met witte houten vloerdelen, gestucte muren, handige wandplankjes en kledingroedes. Veel rust en uitzicht op de groene binnentuin.

Zeer verzorgde badkamer met toilet, wastafel met meubel, design radiator, wandspiegel en douche. Keurig afgewerkt met witte wandtegel en antraciete vloertegel. Klein maar comfortabel en met smaak!

OMGEVING & BEREIKBAARHEID
Dichtbij het water en op superleuke locatie gelegen in de Staatsliedenbuurt nabij het Westerpark en het Westergasterrein met diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden. Verschillende supermarkten, een slager en bakker om de hoek, op korte loopafstand van de Jordaan met allerlei winkels en restaurantjes en nog geen 5 minuten fietsen naar de Haarlemmerdijk! De Eerste Nassaustraat is uitstekend bereikbaar met de auto ring A-10 en met het openbaar vervoer, tram 5 en 3 en bus 18, 21, 22.

BIJZONDERHEDEN
– Smaakvol en perfect ingedeeld appartement
– Eigen grond
– Top locatie, dicht tegen het Centrum
– Volledig dubbel glas
– Professioneel beheerde VvE
– CV-ketel en keuken komen uit 2022

Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. De verkoper behoudt zich verder het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of te gunnen aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel zonder opgaaf van redenen het verkoopproces af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read the full description

Features

asking price
€ 345.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Construction year
1886
Location
On a quiet road, in residential area

Surfaces and volume

Living
39 m²
Capacity
133 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, toilet, washbasin, washbasin furniture
Number of floors
1
Services
Tv cable

Energy

Energy label
D
Isolation
Double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam Y 4393
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD21-Y-4393

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features

Other media