Herengracht 52 F Amsterdam

asking price € 575.000 k.k.

Description

SPECTACULAIR EN LICHT APPARTEMENT VAN CA. 71 M2 GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING IN HET ACHTERHUIS VAN EEN PRACHTIG RIJKS MONUMENTAAL PAND AAN DE HERENGRACHT TER HOOGTE VAN DE HERENSTRAAT. HET PAND IS VOORZIEN VAN EEN LIFT EN GELEGEN OP EIGEN GROND.

Hal, royale living met een hoogte van ca. 3,70 m, open keuken met leuke verhoging, ruime slaapkamer, badkamer en een separaat toilet.

Gelegen aan de Herengracht in achterhuis met geweldig uitzicht over de binnentuinen, op een unieke locatie in hartje centrum van Amsterdam. Op loopafstand van de hippe Negen Straatjes en de gezellige Noordermarkt met de wekelijkse biologische markt, maar ook diverse supermarkten. Vele leuke winkeltjes en restaurants zoals CafĂ© De Klepel, Restaurant Blue, Brasserie De Luwte, Linguini en Libertine vlakbij. Sportscholen in de buurt zoals High Studio’s Jordaan, Fit For Free en Slim Living. Het Centraal Station is op korte loopafstand.

EERSTE VERDIEPING

ENTREE
Mooie royale entree met hoge deuren op de bel etage. De fraaie hal is voorzien van lift, marmer en een hoog plafond. Eigen entree op de eerste verdieping, hal met toegang tot alle vetrekken.

LIVING & OPEN KEUKEN
Lichte en royale living met hoog plafond en prachtige grote raampartijen met uitzicht op de groene binnentuin. De living is prettig met open haard en de speelse verhouding naar de open keuken in lichte kleurstelling. Een oase van rust in hartje Centrum.

SLAAPKAMER & BADKAMER
Rustige comfortabele slaapkamer gelegen aan een lichthof. Voldoende kastruimte aanwezig en ook hier een hoog plafond.

De royale badkamer in bruin/beige kleurstelling is gedateerd en voorzien van dubbele wastafel met wandspiegels, douche, ligbad en wasmachine aansluiting.

BIJZONDERHEDEN
– Centraal en rustig gelegen aan een van de mooiste grachten van Amsterdam
– Lift
– Hoge plafonds
– Gelegen op eigen grond
– Gezonde en actieve VvE
– Ouderdomsclausule zal worden opgenomen in de koopakte
– De woning wordt zonder (gebruik van) berging opgeleverd
– Rond 1979 is het gebouw gerenoveerd

Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read the full description

Features

asking price
€ 575.000 buyer's costs
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Specific
Monumentaal pand
Location
In the center, in residential area

Surfaces and volume

Living
71 m²
External storage space
9 m²
Capacity
219 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, double sinks, bathtub
Number of floors
1
Services
Flue, tv cable

Energy

Heating
Block heating, open hearth
Hot water
Central facility

Cadastral data

Plotname
Amsterdam M 6036
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASD09-M-6036

Parking

Type of parking
Paid parking, parking permits
View all features

Other media