Verkoop
Het verkooptraject start meestal met een vrijblijvend, eerste gesprek. Dit gesprek vindt in principe plaats in het huis of appartement dat verkocht zal gaan worden. In dit gesprek wordt het verkooptraject grondig uitgelegd en doorgesproken. Wij bekijken het huis vanuit professioneel oogpunt en geven ons verkoopadvies met een onderbouwde verkoopwaarde. Net als een overzicht van onze werkzaamheden, eventuele verkooptips en een courtage voorstel.

Het proces wordt vervolgd met: Goede voorbereiding, juridisch en bouwkundig, professionele fotografie, enthousiasmerende en complete presentatie, zorgvuldige bezichtigingen, flexibele tijden, juiste onderhandelingen, notariële begeleiding, praktische afhandeling.

Aankoop
Ook het aankooptraject start over het algemeen met een vrijblijvend, eerste gesprek. We ontvangen u graag op ons kantoor of elders. Dit kan eventueel later op dag, vroeg in de ochtend of in het weekend. In dit gesprek zullen wij grondig het aankoopproces met u doornemen, eventuele vragen worden beantwoord en we bespreken de courtage.

Verder loopt het als volgt: Actieve marktbenadering, goede contacten met collega makelaars en ontwikkelaars, samen veelvuldig bezichtigen, locatiekennis, bouwkundig en juridisch onderzoek, goede onderhandelingen en notariële afhandeling.

Verhuur
Wilt u uw eigendom liever verhuren? Ook in dit geval spreken wij in eerste instantie graag af in het te verhuren huis of appartement. Tijdens deze afspraak nemen wij het gehele verhuurproces door. En natuurlijk wordt het verhuurobject door ons met een professionele blik bezichtigd.

Vervolgens geven wij U een vrijblijvend verhuuradvies met daarin de verhuurwaarde, een overzicht van werkzaamheden en de courtage die wij rekenen voor onze dienstverlening.

En dan starten we met: Goede voorbereiding, wervende presentatie, enthousiasmerende bezichtigingen, snelheid, degelijke huurcontracten, check-in en check-out begeleiden, kennis huurwetgeving.